OVER ONS

Lindsay Gilis 


Bezielster -  Pilates, Yoga & Meditation Teacher - Tantra & Breathwork Facilitator - Reiki Master - Shamanic Practicioner - Soul retrieval & Trauma Healing - ...


Ze heeft de zielsmissie om jou fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel én spiritueel in balans te brengen. Voor haar is Ibiza 'thuiskomen', daar steekt ze haar stekker in én tapt ze in op haar zielskracht: "Angelina"


"She has the soul of a gypsy, the heart of a hippie and the spirit of a fairy."


Check hier haar website: www.lindsaygilis.com én volg haar op instagram
Delphine Veys


Co-founder - Intuitief & spiritueel coach - Trauma healing - Innerlijk kind healing - NLP - Kundalini awaking - Reiki Master - ...


Ze begeleidt vrouwen in hun kracht te zetten dmv. trauma heling, innerlijk kindwerk, energetisch werk én somatic body work.


Check hier haar website: www.delphinecoacht.be én volg haar op instagram.

Lindsay & Delphine leerden elkaar kennen in 2019, in het Business Coaching traject "BFM" van @fastforwardamy. Al snel vonden ze elkaar en volgenden de impuls om samen iets te ondernemen. Wat begon met de 'Little Me Time' workshop (verbindingsmomenten tussen kind & moeder), is doorheen de jaren uitgegroeid tot de welbekende "Magical Woman retreats".


Toen Lindsay in 2021, na jaren dromen, onderzoek én vooral geduld, eindelijk haar eerste Yoga retreat mocht gaan organiseren, melde Delphine zich al snel als deelnemer. Echter verwelkomde Lindsay haar niet als deelnemer, maar wel als coach, ter ondersteuning van de andere vrouwen die meegingen op dit allereerste retreat.

Zo bundelden ze samen hun krachten en zag "Magical Woman Retreats" in 2022 het licht.


Beide zijn ze op hun manier gepassioneerd bezig met hun zielsmissie om de vrouwen (de helers van de aarde) terug in hun kracht te zetten. Ze combineren beide hun spirituele wijsheid met moderne wijsheid, die ons allemaal helpt in de huidige, uitdagende, maatschappij. 


Ondertussen is er een mooie community ontstaan van gelijkgestemde dames én maakt het ons ook intens gelukkig om te zien hoe deze nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. De zus die je mist, de moeder die je niet gehad hebt, de zussen om samen leuke dingen te doen...


Die vind je misschien wel terug in de sisterhood van de 'Magical Woman Community".

HEB JE EEN VRAAG VOOR ONS?

 
 
 
 

Tot binnenkort!

Lindsay Gilis 

Kerkstraat 11

8210 Loppem

+32 495 33 60 48


info@lindsaygilis.com

INSTAGRAM

BE 0872.952.686


Delphine Veys

Cruceweghe 2

8490 Varsenare

+32 478 31 56 31


info@delphinecoacht.be

INSTAGRAM

BTW: 0885.223.285